tiistai 7. helmikuuta 2017

Runebergintorttu


Tammikuun vietimme työporukalla sokeritonta kuukautta. Oikeastaan se oli herkuton, ei karkkia tai pullaa. Karkki ei loppujen lopuksi tehnyt itselleni tiukkaakaan, mutta runebergintortut! Niitä syön yleensä jo pitkin tammikuuta, mutta nyt joutui odottamaan helmikuun ensimmäiseen!

Oi sitä onnea ja iloa kun koitti helmikuun ensimmäinen päivä ja aamupalaksi söin odotetun herkun samalla juhlistaen kaksivuotista työtaivaltani muumeilla.

Elämän pieniä mutta samalla suuria iloja.


Sunnuntaina virallisena Runebergin päivänä kävimme äidin kanssa kaupungin ylivoimaisesti parhailla tortuilla Café Ekbergissä ja illalla söimme rakkaan ystäväni luona vielä toiset - NAM!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti